FAQ

Mocht u een vraag hebben, dan vindt u hieronder wellicht het antwoord. Het antwoord verschijnt wanneer u op de vraag klikt.

Het adres van Dräger Nederland B.V. (Medical en Safety) te Zoetermeer is Huygensstraat 3, 2721 LT te Zoetermeer.

Kent uw navigatiesysteem de nog erg nieuwe Huygensstraat niet? Dan kunt u ook de Olof Palmelaan ingeven. De Huygensstraat is een ventweg van de Olof Palmelaan.

Link naar Google maps

Door Zoetermeer loopt de RandstadRail van de HTM, waarbij u gebruik maakt van uw OV-chipkaart. Neem lijn 4 en stap uit bij halte Javalaan. Vanaf halte Javalaan loopt u in ca. 8 minuten via de Elbalaan naar de Huygensstraat.

Opstappen:
Vanuit Den Haag kunt u op diverse plaatsen opstappen op de RandstadRail van de HTM. Raadpleeg hiervoor www.htm.nl.
Vanuit Rotterdam kunt u met de trein naar NS station Den Haag Laan van NOI. Hier kunt u vervolgens overstappen op de RandstadRail.

Raadpleeg voor een reisadvies op maat en actuele vertrektijden www.9292.nl.

Link naar Google maps.

Het adres van Dräger Nederland B.V. te Hoogvliet is Beurtschipperstraat 1, 3194 DK Hoogvliet-RT.

Link naar Google maps.

Annulering is in de regel tot en met 11 werkdagen voor aanvang van de training kosteloos mogelijk. Bij annulering binnen 10 werkdagen voor aanvang van de training zijn annuleringskosten verschuldigd. Voor trainingen welke (deels) bestaan uit e-learning geldt een afwijkende regeling. Raadpleeg voor meer informatie onze wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.

Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden Dräger Academy

Annulering kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden.

Onder voorwaarden is het mogelijk om uw inschrijving te verschuiven naar een andere opleidingsdag of om een collega in uw plaats te laten deelnemen. Raadpleeg voor meer informatie onze wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.

Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden Dräger Academy

Wijzigingen kunnen uitsluitend schriftelijk worden doorgegeven.

‘Mijn Academy’ is het digitale platform van de Dräger Academy. Via dit platform stellen wij digitale leermiddelen ter beschikking, bijvoorbeeld e-learning maar ook de Dräger informatiedatabase Onderhoud Ademluchttoestellen voor de deelnemers aan de opleiding ‘Onderhoud ademluchttoestellen’ niveau 2, 3 of 4. Daarnaast is het mogelijk via ‘Mijn Academy’ de details te raadplegen van de opleidingen waarvoor u staat ingepland en tevens de reeds door u behaalde bewijsstukken te raadplegen.

Inloggegevens worden aan u verstrekt zodra u bent ingeschreven voor een opleiding waarvoor digitale leermiddelen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld e-learning of de Dräger informatiedatabase voor het onderhoud aan ademluchttoestellen. Wenst u inloggegevens te ontvangen, of bent u van mening dat u ten onrechte geen inloggegevens voor ‘Mijn Academy’ heeft ontvangen? Neem dan contact op met het team van de Dräger Academy via telefoonnummer 079-34 44 750 (alleen tijdens kantooruren) of per e-mail via opleidingen@draeger.com.

De DOC informatiedatabase voor deelnemers aan de opleiding ‘Onderhoud ademluchttoestellen’ niveau 2, 3 of 4 op de website www.draeger.com/doc vervalt. Dezelfde informatie wordt vanaf heden omsloten via ‘Mijn Academy’. Wanneer u in het bezit bent van een geldig certificaat ‘Onderhoud ademluchttoestellen’ niveau 2, 3 of 4 kunt u telefonisch (079 – 34 44 750 – alleen tijdens kantooruren) of via e-mail (opleidingen@draeger.com) persoonlijke inloggegevens aanvragen voor toegang tot ‘Mijn Academy’.

Zodra u uw e-learning geheel doorlopen hebt, en geslaagd bent voor de toets, kunt u uw Bewijs van Deelname terug vinden onder ‘Mijn bewijsstukken’. Klik hiervoor op de knop ‘Mijn bewijsstukken’ (linksonder op de homepage van Mijn Academy), of ga via ‘Mijn profiel’ naar ‘Bewijsstukken’.

Klachten en suggesties horen we graag en zien we als waardevolle informatie om onze dienstverlening te verbeteren. U kunt contact met ons opnemen via dnl.feedback@draeger.com.

Dräger verstuurt met enige regelmaat per e-mail nieuwsbrieven met daarin alle wetenswaardigheden over nieuwe ontwikkelingen en producten, onze service, “tips & tricks”, acties en evenementen. Er is een nieuwsbrief afgestemd op de brandweer, een nieuwsbrief afgestemd op de industrie en een drietal nieuwsbrieven voor medische professionals. U kunt zich inschrijven voor deze nieuwsbrieven via de Dräger.com website.