Middelbare Gasmeetkundige (MGK) – theorie-examen

Om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen Middelbare gasmeetkundige dient u eerst het theorie-examen succesvol af te ronden. De Dräger Academy verzorgt op regelmatige basis theorie-examens.

Doelstelling

Om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen Middelbare gasmeetkundige dient u eerst het theorie-examen succesvol af te ronden.

Wanneer u een opleiding Middelbare gasmeetkundige aan de Dräger Academy volgt raden wij u aan zich in te schrijven voor het theorie-examen direct volgend op de laatste opleidingsdatum.

Doelgroep

Opleidingsinhoud

Het betreft een multiple-choice examen. De examentijd is maximaal 1 uur.

Tijdens het theorie-examen dient u uw (geldige) identiteitsbewijs bij u te hebben. Wij verzoeken u een kwartier voor aanvang van theorie-examen op de examenlocatie aanwezig te zijn.

Opleidingsduur

1 uur

Lestijden

0 - 0

Locatie

Dräger Academy, Zoetermeer

Toelatingseisen

Aantal deelnemers

Minimum 6 deelnemer(s)
Maximum 12 deelnemer(s)

Certificaat

Het tijdens het theorie-examen behaalde resultaat blijft 6 maanden geldig. Na het behalen van het theorie-examen heeft u dus 6 maanden de tijd om uw praktijkexamen te behalen.

Herhaling

Datum

0

Prijs per cursist

€ 

Examenkosten

€ 130,00 excl. BTW
Deelnemers aan de opleiding Middelbare Gasmeetkundige (MGK) georganiseerd door de Dräger Academy ontvangen een korting van € 15,00 op het examengeld van het eerste examen. Deze korting is dus niet van toepassing op eventuele herexamens.