VCA VOL (los examen)

Dräger biedt in samenwerking met haar partner PlusPort een landelijk dekkende VCA examenkalender. Met ruim 40 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een VCA examen bij u in de buurt. Afhankelijk van het type VCA examen heeft men een keuze uit examens in de middag en/of de avond.

Doelstelling

Doelgroep

VOL-VCA is bedoeld voor operationeel leidinggevenden en hoofdaannemers. Ook ZZP'ers dienen in bezit te zijn van het VOL-VCA certificaat.

Opleidingsinhoud

De maximale examentijd van het schriftelijke VOL-VCA examen is 75 minuten (1:15 uur). Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Om het VOL-VCA certificaat te behalen moeten 4.515 punten (64,5%) behaald worden. Het examen wordt in de Nederlandse taal afgenomen.

Het VOL-VCA examen is een officiële landelijke toets gebaseerd op de VCA eindtermen. Het is daarom belangrijk dat de deelnemers over alle benodigde kennis beschikken om het examen met succes of te ronden. Naast losse examens VOL-VCA examens bieden wij daarom ook complete opleidingspakketten aan. De theorie wordt dan bijvoorbeeld snel en gemakkelijk via e-learning eigen gemaakt, waarna men alsnog deelneemt aan het schriftelijke VOL-VCA eindexamen.

Opleidingsduur

De maximale examentijd is 1:15 uur (75 minuten). U dient minimaal 15 minuten voor aanvang van het examen op de examenlocatie aanwezig te zijn.

Lestijden

0 - 0

Locatie

Het examen vindt plaats op één van de ca. 50 centraal binnen Nederland gelegen examenlocaties. Klik voor een indruk van de diverse locatiemogelijkheden vrijblijvend op de knop 'Inschrijven'.

Toelatingseisen

Aantal deelnemers

Minimum deelnemer(s)
Maximum deelnemer(s)

Certificaat

De deelnemers aan deze opleiding ontvangen - indien geslaagd voor het schriftelijk eindexamen - een digitaal VOL-VCA certificaat met een geldigheidsduur van 10 jaar (ofwel 120 maanden). Alle VCA diploma´s worden geregistreerd in het CDR register (Centraal Diploma Register) van de VCA Examenbank.

Herhaling

De frequentie voor herexaminatie is vastgesteld op 1 maal per 10 jaar. De deelnemer wordt tijdig uitgenodigd voor een herhalingsopleiding en/of herexamen.

Datum

0

Prijs per cursist

€ 89,00 excl. BTW
Voor inschrijvingen binnen één werkdag voor het examenmoment wordt per examenkandidaat een toeslag in rekening gebracht van € 35,00 excl. BTW.

Examenkosten

€