E-learning Gebruik Dräger Pac 6X00/8X00 gasmeetinstrumenten

Wilt u er zeker van zijn dat uw collega’s of medewerkers weten hoe hun Dräger Pac persoonlijk gasmeetinstrument werkt, welke stappen ze moeten nemen om het instrument klaar te maken voor gebruik, en hoe zij moeten reageren op een gasalarm? Of wilt u zelf op een snelle en laagdrempelige manier vertrouwd raken met het gebruik van de Pac 6000/6500 en/of de Pac 8000/8500 gasmeetinstrumenten? Onze korte e-learning “Gebruik Dräger Pac 6X00/8X00 gasmeetinstrumenten” maakt het mogelijk! In circa 15 minuten leert men met behulp van korte video’s hoe de Dräger Pac juist te bedienen en te gebruiken. Groot voordeel van deze e-learning is dat deze te volgen is waar en wanneer men maar wilt; bijvoorbeeld ook vlak voordat men met het gasmeetinstrument aan het werk gaat. De e-learning is bovendien – naast via een reguliere PC – ook via een tablet of smartphone te volgen.

 

Naast een e-learning met betrekking tot het gebruik van de Dräger Pac hebben wij ook een e-learning over het gebruik van de Dräger X-am 2500, 5000 en 5600 beschikbaar. Meer informatie over deze e-learning treft u hier.

Doelstelling

Doel van deze e-learning is gebruikers vertrouwd te maken met de meest gebruikte functies van gasmeetinstrumenten uit de Dräger Pac 6X00 en 8X00-serie.

Doelgroep

Deze e-learning is bedoeld voor personen die vanuit hun positie gasmeetinstrumenten uit de Dräger Pac 6X00 en 8X00-serie gebruiken als personal monitor.

Opleidingsinhoud

De e-learning ‘E-learning Gebruik Dräger Pac 6X00/8X00 gasmeetinstrumenten’ heeft een sterk interactief karakter, en bestaat hoofdzakelijk uit korte video’s.

In de e-learning worden de volgende onderwerpen behandeld:
– Beoogd gebruik
– Verschillende modellen
– Wat is wat?
– Inschakelen
– Verse-luchtkalibratie
– Bumptest met X-dock
– Bumptest semi-automatisch
– Het dragen van de gasdetector
– Gasalarm
– Batterijalarm
– Waarschuwingen
– Uitschakelen

De e-learning wordt afgesloten met een korte toets (5 vragen). Deelnemers welke de toets met een voldoende resultaat afsluiten kunnen vervolgens een bewijs van deelname downloaden.

Wilt u uw collega’s of medewerkers trainen met betrekking tot het juiste gebruik van de Dräger Pac, maar zijn bepaalde van bovengenoemde onderwerpen niet relevant voor u, of wilt u juist extra onderwerpen aan de e-learning toevoegen? Voor grotere groepen deelnemers is het mogelijk de e-learning klantspecifiek aan te bieden. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op.

Opleidingsduur

ca. 15 minuten

Lestijden

0 - 0

Locatie

0

Toelatingseisen

Geen. Enige kennis met betrekking tot gasmeten en gasdetectieapparatuur is een pre.

Aantal deelnemers

Minimum deelnemer(s)
Maximum deelnemer(s)

Certificaat

Deelnemers welke de toets met een voldoende resultaat afsluiten ontvangen een bewijs van deelname.

Herhaling

Datum

0

Prijs per cursist

€ 27,50

Examenkosten

€