E-learning Gebruik Dräger X-am 2500/5000/5600 gasmeetinstrumenten

Wilt u er verzekerd van zijn dat uw collega’s of medewerkers weten hoe hun gasmeetinstrument werkt, welke stappen ze moeten nemen om het instrument klaar te maken voor gebruik, en hoe zij moeten reageren op een gasalarm? Of wilt u zelf op een snelle en laagdrempelige manier vertrouwd raken met het gebruik van de Dräger X-am 2500, 5000 en/of 5600 gasmeetinstrumenten? Onze korte e-learning “Gebruik Dräger X-am 2500/5000/5600 gasmeetinstrumenten” maakt het mogelijk! In circa 15 minuten leert men hoe de gasmeetinstrumenten juist te bedienen en te gebruiken. Groot voordeel van deze e-learning is dat deze te volgen is waar en wanneer men maar wilt; bijvoorbeeld ook vlak voordat men met het gasmeetinstrument aan het werk gaat. De e-learning is bovendien – naast via een reguliere PC – ook via een tablet of smartphone te volgen.

 

Geeft u de voorkeur aan een klassikale training? Ook deze kan de Dräger Academy voor u verzorgen. Meer informatie over onze halfdaagse klassikale “Gebruikersinstructie Dräger X-am 2500 en 5000 series” treft u hier.

Doelstelling

Doel van deze e-learning is gebruikers vertrouwd te maken met de meest gebruikte functies van de Dräger X-am 2500, 5000 en 5600 gasmeetinstrumenten.

Doelgroep

Deze e-learning is bedoeld voor personen die vanuit hun positie de Dräger X-am 2500, 5000 en/of 5600 gasmeetinstrumenten gebruiken als personal monitor of bij het verrichten van vrijgave metingen.

Opleidingsinhoud

De e-learning ‘Gebruik Dräger X-am 2500/5000/5600 gasmeetinstrumenten’ heeft een sterk interactief karakter, en bestaat hoofdzakelijk uit korte video’s.

In de e-learning worden de volgende onderwerpen behandeld:
– Beoogd gebruik
– Wat is wat?
– Inschakelen
– Verse lucht kalibratie
– Bumptest semi-automatisch
– Bumptest met X-dock
– Het dragen van de gasdetector
– Alarmsignalen
– Waarschuwingssignalen
– Externe pomp aansluiten
– Uitschakelen externe pomp
– Uitschakelen gasdetector
– Opladen batterij gasdetector en externe pomp

De e-learning wordt afgesloten met een korte toets (5 vragen). Deelnemers welke de toets met een voldoende resultaat afsluiten kunnen vervolgens een bewijs van deelname downloaden.

Wilt u uw collega’s of medewerkers trainen met betrekking tot het juiste gebruik van de Dräger X-am 2500, 5000 of 5600, maar zijn bepaalde van bovengenoemde onderwerpen niet relevant voor u, of wilt u juist extra onderwerpen aan de e-learning toevoegen? Voor grotere groepen deelnemers is het mogelijk de e-learning klantspecifiek aan te bieden. Tevens is er (op aanvraag) een Engelstalige versie van deze e-learningmodule beschikbaar. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op.

Opleidingsduur

ca. 15 minuten

Lestijden

0 - 0

Locatie

0

Toelatingseisen

Geen. Enige kennis met betrekking tot gasmeten en gasdetectieapparatuur is een pre.

Aantal deelnemers

Minimum deelnemer(s)
Maximum deelnemer(s)

Certificaat

Deelnemers welke de toets met een voldoende resultaat afsluiten ontvangen een bewijs van deelname.

Herhaling

Datum

0

Prijs per cursist

€ 27,50 ex. BTW

Examenkosten

€